ENGLISH

Business as usual, maar dan duurzaam

Transitiedoelstellingen

Ieder bedrijf moet en wil bijdragen aan de transitie naar een duurzaam leefbare wereld, vaak afhankelijk van sectorspecifieke doelstellingen. Met duurzaam gewonnen lignine en cellulose uit miscanthus levert Miscancell oplossingen voor bestaande producten en processen. “Business as usual” is het uitgangspunt, zonder grote investeringen en aanpassingen aan het bestaande productieproces.

Zowel de teelt van miscanthus als het gebruik van de grondstoffen uit ons unieke proces dragen bij aan de realisatie van de transitiedoelstellingen waar onder andere telers en onze afnemers voor staan.

Beter positioneren van producten

Onze afnemers kunnen hun producten hoger in hun markten positioneren in een wereld waarin duurzaamheid en circulariteit steeds belangrijker is en vaak geëist wordt.

Miscancell beschikt over expertise in de verwerking van onder andere cellulose en lignine tot producten die gebruikt worden in verschillende industrieën. Deze expertise bestaat onder andere uit een diepe kennis over de productie van papier, bouwproducten, wegverhardingen, chemische halffabricaten, (bio)composieten en bindmiddelen.

“Business as usual” is ons uitgangspunt

onze producten

Hoe kunnen we helpen?

Onze specialisten denken met u mee voor een oplossing op maat. Neem contact met ons op voor technische informatie, prijzen, toepassingen en productinformatie.